Pri dieti, se priporoča prehrana z malo purinov (snov, ki nastane pri presnovi beljakovin), kar pomeni, da morate nenehno paziti, kaj in koliko pojeste, zahteva pa se tudi popolna abstinenca alkohola. Obenem to pomeni, da ste na te omejitve obsojeni do konca življenja.

Druga smer je bistveno boljša, saj gre za izvajanje ukrepov s ciljem aktiviranja in pospeševanja presnove, kar pomeni, da v primeru dosege zadanih ciljev, zgoraj navedene omejitve lahko počasi eliminiramo.

Da bi dosegli zadane cilje, pa moramo ukrepati na treh področjih:

  • 1.      Na začetku je tudi pri tem pristopu vseeno potrebna omejitev vnosa purinov, torej previdnost pri prehrani, saj medtem, ko izvajamo ukrepe za spodbujanje metabolizma, ne želimo dodatno obremenjevati naše presnove, ki je že tako ali tako v slabem stanju.
  • 2.      Razstrupljanje celotnega telesa. Pri tem imam v mislih predvsem pravilno razstrupljanje, z resnično naravnimi, organskimi pripravki in ne z dopolnili, ki nam jih vsakodnevno ponujajo v obliki kapsul in tablet. Mnogi ne vedo, da pri razstrupljanju telo izgublja minerale, kar pomeni, da jih moramo v telo dodatno vnašati, sicer pride do izčrpanosti organizma.
  • 3.      Istočasno s procesom razstrupljanja, je potrebno spodbujati celično presnovo (metabolizem) in sicer preko pospeševanja mikrocirkulacije (prekrvitev mikroožilja, kapilarizacija itd.), delovanja na celično membrano, spodbujanje delovanja kalij-natrijevih črpalk, napolnitve trans-membranskega potenciala celic, povečanja dotoka kisika v celice in dviga pH oz. alkaliziranja organizma.

Vem, da se vse našteto se sliši naravnost prezapleteno, vendar pa je v bistvu zelo enostavno. Poglejmo!

Zelo učinkovit pripravek za razstrupljanje telesa, ki je popolnoma naraven, organski in narejen v Sloveniji, je eko sok pirine trave, imenovan "Zelena kaplja". Njegova prednost je, da vsebuje vse minerale in ključne vitamine, ki jih telo potrebuje in to v organski obliki, kar pomeni, da jih telo z lahkoto absorbira, poleg tega pa vsebuje tudi vitamin B17 in čisti klorofil, ki v krvi sprosti ogromne količine kisika. Več o Zeleni kaplji, njenih učinkih in delovanju na telo, lahko izveste na spodnji povezavi:

http://www.vilazdravja.si/sub/80/zelena-kaplja/zelena-kaplja-eliksir-zdravja

Istočasno s procesom razstrupljanja, pa je za aktiviranje in pospešitev celične presnove, potrebno izvajanje stimulacije celic z magnetno resonanco, pri čemer medicinski pripomoček Vita-life R-system, glede na klinične študije in poročanja zdravnikov ter pacientov, dosega izvrstne rezultate v zelo kratkem času. Z 8-16 minutno terapijo dnevno, v ležečem položaju, namreč istočasno izvajamo vse ukrepe, navedene pod točko 3. Omenjeni medicinski pripomoček, je mogoče tudi najeti za mesečno uporabo na vašem domu. Več o Vita-life R-systemu, lahko izveste na spodnji povezavi:

http://www.vilazdravja.si/sub/63/magnetna-terapija-/v-zdravju-in-medicini

Le z ustrezno kombinacijo navedenih ukrepov, lahko popolnoma na naraven način in brez kakršnihkoli stranskih učinkov, aktiviramo in pospešimo ter ponovno vzpostavimo metabolizem oz. presnovo celic in šele nato počasi pričnemo z opuščanjem omejitev, ki nas ovirajo v vsakdanjem življenju in poslabšujejo njegovo kvaliteto.

VILA ZDRAVJA, Frekvenca d.o.o.

Neubergerjeva ulica 31

1000 Ljubljana

Tel.: 01/23 555 30

E-pošta: info@vilazdravja.com

Avtor članka: Bilić Davor